Anlægsgartner Århus

Anlægsgartner Århus – En spirende løsning

Har du brug for en anlægsgartner i Århus, omegn eller et andet sted i Danmark? Så er du kommet til den rette side. Dansk Anlæg tilbyder løsninger inden for alle former for anlæg.

Som din anlægsgartner i Århus, tilbyder vi dig alle former for anlægsarbejde. Uanset om det er som privat eller i forbindelse med dit erhverv, uanset om du skal have lavet en lille have, et stort område eller et golfanlæg, udfører vi arbejdet for dig til perfektion – hver gang.

Udover at anlægge nye anlæg, tilbyder Dansk Anlæg også vedligeholdelse og pleje af dine udendørsarealer. Herunder blandt andet græsslåning, hækkeklipning, såning og gødning.

Anlægsgartner Århus der er ved at så

Din anlægsgartner i Århus er din sparingspartner

Dansk Anlæg har mange års erfaring med anlægsarbejde, og vi deler gerne ud af vores erfaringer og ekspertise. Det betyder, at vi naturligvis glædeligt deltager i udviklingen af plantegninger over dit område og kommer med forslag og gode råd til, hvordan dit anlæg kommer til at se bedst muligt ud. Vi har mange års erfaring i at udvikle haver, grønne områder, parker mm. som er både visuelt smukke, men samtidig også behagelige at opholde sig i. Det er meget vigtigt for os, at det hele udstråler harmoni og passer godt sammen.

Som din anlægsgartner i Århus er det vigtigste for os, at du er glad for resultatet, når vores arbejde er udført. Derfor er du naturligvis med gennem hele processen.

Mere end bare blomster

For Dansk Anlæg handler vores arbejde ikke kun om blomster. Anlægning af blomsterbede er kun en lille del af vores arbejde. Udover arbejdet med blomster, græs, træer og buske tilbyder vi alle løsninger inden for anlæg af stier, stensætninger, fliselægning og placering af bænke mm.

I forbindelse med større projekter, arbejder vores anlægsgartnere i Århus ud fra tegninger, som vi naturligvis også selv udarbejder – ud fra dine krav og ønsker.

Når vi arbejder rundt omkring, foregår det ofte på knæ, med fingrene i jorden. Men en stor del af vores arbejde foregår også ved brug af maskiner. Maskiner Dansk Anlæg naturligvis selv råder over og stiller til rådighed for dine opgaver.

Vedligeholdelse af anlæg

Er du glad og tilfreds med din nuværende have, din virksomheds indkørsel eller dine andre udendørsarealer, og blot ønsker hjælp til pasning og vedligeholdelse, er Dansk Anlæg også her det rette valg.

Vi har i mange år udført vedligeholdelsesarbejde for adskillige virksomheder og private. Blandt andet tilbyder vi løsninger, hvor vi kommer og slår din græsplæne, klipper din hæk, luger dine bede eller beskærer dine træer og buske. Vi tilbyder også at vande dine planter og sørge for at tilsætte den rigtige mængde gødning, så dine planter altid ser pæne ud.

Alle ved, at selv den smukkeste have, det pæneste bed eller den grønneste græsplæne hurtigt kan komme til at se helt forfærdelig ud, hvis den ikke vedligeholdes. Vi ser det derfor som vores ypperste opgave, at få dine udendørsarealer til at stråle til perfektion.

Anlægsgartner Århus – En mulighed for hele landet

Selvom vi hos Dansk Anlæg omtaler os selv som din anlægsgartner i Århus, tilbyder vi vores ekspertise og arbejde til hele landet. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan løse dine opgaver, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid villige til at komme ud til dig til en uforpligtende snak om mulighederne for et samarbejde om dine projekter. I er også altid velkomne til at ringe til os og få et uforpligtende tilbud. Selvom det er helt uforpligtende, garanterer vi, at vi tager os god tid til at vejlede hver enkelt kunde bedst muligt.

Anlægsgartner i Århus? Vælg Dansk Anlæg!

Information

Bank Info:
Sparekassen Kronjylland
Reg: 9365
Konto: 0012124783

Advokat info:
Advokat Michael Rehling
Dahl Advokatfirma
Tlf.: 88 91 93 07

Revisor info:
Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerskab
Værkmestergade 2, 18.
8000 Aarhus C