Brolægning Århus

Brolægning Århus – Et samarbejde der bygger broer

Det er fysisk hårdt arbejde at lægge fliser. Så skal du have anlagt din nye terrasse eller trænger din indkørsel til en overhaling eller skal du have lavet flisebelægning til et stort industriområde? Så spar dig selv for skader i ryggen og dårlige knæ. Benyt Dansk Anlæg til brolægning Århus.

Brolægning Århus måler ud til fliser

Dansk Anlæg tilbyder brolægning i mange varianter og til både virksomheder og private. Vores mange års erfaring inden for faget, kommer dig til gode allerede i planlægningsfasen. Her er vores vigtigste opgave, i samarbejde med kunden, at finde frem til den helt rigtige løsning.

Det er vigtigt for os, at vi indgår i et tæt samarbejde, for kun hvis kunden er glad og tilfreds, er vi glade. Uanset om du ønsker traditionel flisebelægning, eller du ønsker en visuelt anderledes løsning, kan vi klare det. Vi er faktisk eksperter i at lave skræddersyede løsninger, som passer til netop dit projekt. Vores brolæggere kan lave alt fra lige rækker eller buer til flotte og unikke mønstre, så du for eksempel får et helt specielt mønster i din indkørsel. Du kan med andre ord være sikker på et håndværk der er udført til perfektion – hver gang, uanset opgavens omfang.

Gode råd koster gratis

Vores ekspertise og erfaring kommer blandt andet til udtryk i forarbejdet der skal udføres inden vi kan gå i gang med selve flisebelægningen. Efter at vi i fællesskab med kunden har rådgivet om og fundet frem til den rigtige type belægning, sørger vi for at bearbejde underlaget, hvor stenene eller fliserne skal ligge. Herefter laver vi en nøje nivellering af underlaget, så denne bliver plan og får den helt rigtige hældning, således at regnvandet ledes væk fra fliserne.

Du er altid velkommen til at kontakte os, uanset om du blot har brug for et godt råd eller har behov for, at vi kommer ud og kigger på din destination. Hos Dansk Anlæg er ingen spørgsmål dumme og hos os koster gode råd altid gratis.

Brolægning i Århus? Vælg Dansk Anlæg!

Information

Bank Info:
Sparekassen Kronjylland
Reg: 9365
Konto: 0012124783

Advokat info:
Advokat Michael Rehling
Dahl Advokatfirma
Tlf.: 88 91 93 07

Revisor info:
Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerskab
Værkmestergade 2, 18.
8000 Aarhus C