Nedrivning Århus

Er bygningen noget smuds – Vælg nedrivning i Århus

Nedrivning Århus? Dansk Anlæg er eksperter i alle former for selektiv nedrivning til både private or erhverv. En nedrivning kan være en hård og langsommelig proces, hvis ikke den gribes korrekt an. Det kan Dansk Anlæg sørge for at det ikke bliver. Vi har mange års erfaring i nedrivning, herunder både total- og partiel nedrivning. Total nedrivning er, som ordet siger, hvis noget skal totaljævnes med jorden. Partiel nedrivning kaldes også indvendig eller delvis nedrivning, og er når facader og ydervægge bibeholdes, mens bygningen tømmes indvendigt.

Hus der bliver rives ned. Nedrivning Århus

Total & partiel nedrivning Århus

Der kan være forskellige årsager til at vælge en total nedrivning. I Danmark er antallet af ældre huse, der ikke lever op til myndighedernes seneste krav, steget markant. Mange af disse huse jævnes med jorden. Måske har der været en vand- eller brandskade i en bygning, som ikke kan reddes. Det kan også være, at man har udset sig drømmebeliggenheden, uden at boligen nødvendigvis er ens drømmebolig. Man kan i et sådant tilfælde vælge enten at rive huset ned, for at bygge sit eget drømmehus, eller man kan vælge en partiel nedrivning.

Partiel nedrivning kan være fordelagtigt, hvis man ønsker at totalrenovere sit drømmehus indvendigt. Det kan også være fordelagtigt som følge af en vand- eller brandskade. Ved en partiel nedrivning tømmes bygningen for alt indvendigt: gulve, lofter, installationer, skillevægge og inventarer.

Nedrivning Århus – Din miljøvenlige totalløsning

Hos Dansk Anlæg tilbyder vi at sørge for alt det praktiske, og om nødvendigt involvere myndighederne, så som at indhente nedrivningstilladelser og håndtere affaldssorteringen i forbindelse med din nedrivning.

Vi er klar over, at en nedrivning af eksempelvis et hus, kan være forbundet med stor sorg. Især hvis nedrivningen er tvungen og eller skyldes dødsfald, vand- eller brandskader eller lignende. Hos Dansk Anlæg er vi 100% professionelle og hjælper jer gerne gennem den svære tid – på jeres præmisser.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, så vi sammen kan finde en løsning der passer til netop din opgave.

Nedrivning i Århus? Vælg Dansk Anlæg!

Information

Bank Info:
Sparekassen Kronjylland
Reg: 9365
Konto: 0012124783

Advokat info:
Advokat Michael Rehling
Dahl Advokatfirma
Tlf.: 88 91 93 07

Revisor info:
Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerskab
Værkmestergade 2, 18.
8000 Aarhus C