Snerydning Århus

Snerydning Århus – Et sikkert valg

Dansk Anlæg tilbyder professionel snerydning Århus og omegn. I Danmark har vi ca. 30 snedage om året. Det meste sne falder som tøsne og forsvinder ret hurtigt igen, men som tommelfingerregel har vi i Danmark ca. 10 dage per vinter, hvor det er nødvendigt at rydde for sne. Dertil kommer 20 dage ekstra, hvor saltning er nødvendigt. Hos Dansk Anlæg har vi løsningen på snevejret.

Billede af snerydning Århus

Undgå skader, bøder og dyre erstatninger – Få en aftale om snerydning i Århus

Vi kender alle følelsen af, at vågne op om morgenen, kigge ud ad vinduet og tænke: ”Åh nej, nu har det sneet igen, og jeg skal ud og skovle sne. Dét orker jeg simpelthen ikke!” Omvendt tør du heller ikke risikere at lade sneen blive liggende, for så falder du nok på bagdelen på vej ud til bilen.

Loven siger faktisk, at dit fortov skal være fri for sne mellem kl. 7 om morgenen og kl. 22 om aftenen. Tager du for let på snerydningen, kan du faktisk tildeles en bøde for det, ligesom skraldemanden og pustbuddet kan nægte at udføre deres arbejde, hvis de ikke føler sig sikre på din grund. Skulle det værst tænkelige ske, og uheldet er ude, står du, som privat grundejer faktisk til ansvar for andres personskader, såfremt disse er sket på grund af fald el. lign. på dit fortov.

Vi tilbyder snerydning i Århus for både private og erhverv. Så uanset om det drejer sig om dit fortov, hele din indkørsel eller parkeringspladsen på personaleparkeringen, sørger Dansk Anlæg for, at du kommer sikkert frem.

Kontakt os i dag, for før du ved af det, er den første sne allerede landet. Ring til os og forhør dig om dine muligheder for fast snerydning – og saltning. Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at imødekomme dine ønsker og behov.

Snerydning i Århus? Vælg Dansk Anlæg!

Information

Bank Info:
Sparekassen Kronjylland
Reg: 9365
Konto: 0012124783

Advokat info:
Advokat Michael Rehling
Dahl Advokatfirma
Tlf.: 88 91 93 07

Revisor info:
Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerskab
Værkmestergade 2, 18.
8000 Aarhus C